Checkmark iconČeská podpora
Checkmark iconRozsáhlé záruky
Checkmark iconOd 2500,- Kč je poštovné zdarma. Neplatí pro elektrické vozíky
Checkmark icon100 dní na vrácení
Scotty Cameron Catalina - 3B Triple Black Ocel Scotty Cameron Catalina - 3B Triple Black Ocel Scotty Cameron Catalina - 3B Triple Black Ocel Scotty Cameron Catalina - 3B Triple Black Ocel

Scotty Cameron Catalina - 3B Triple Black

22 399,00 Kč
včetně DPH, plus poštovné

Dámy a Pánové Shaft: Ocel

Délka

doba doručení (2-4 Pracovní dny)

exkluzivně online

Tento produkt je k dispozici pouze online.

Zatím žádná otázka. Položte otázku k článku

Popis

Scotty Cameron Catalina - 3B Triple Black

Limitovaná edice putterů Scotty Cameron Santa Fe 3B Triple Black je inspirována modelem Classic X a má o něco širší tvar, který je více inspirován modelem New Port Plus než modelem Newport. Namísto dvojitě ohnutého shaftu z modelu Classic X je aktualizované nastavení vybaveno moderním jednoohnutým shaftem připojeným přímo k hlavě putteru, díky čemuž je putter téměř čelně vyvážený a podporuje přímočarý puttovací pohyb.

Řada B3 Triple Black LTD se skládá z klasických, hratelných designů čepelí v provedení Tour Black. Inspirována kulturou kabrioletů - kde černý lak, černý interiér a černá střecha rovná se barevná kombinace "Triple Black" - obsahuje speciální edice čtyři nejoblíbenější hlavy holí ve vlastním designu Scotty Cameron ve formátu "Triple Black": černá povrchová úprava, černý shaft a černá rukojeť.


Povrchová úprava Tour Black Povrchová úprava Tour Black na putterech B3 Triple Black LTD vznikla PVD úpravou hlav putterů z nerezové oceli 303, která vytváří tmavý vzhled a snižuje odlesky. Horní linie jsou ručně ošetřeny a před aplikací jsou ručně vyleštěny líce a patky. Stejnou povrchovou úpravu Tour Black má i pochromovaný shaft.


Technologie dvojitě frézovaných ploch Dvojitě frézované plochy této řady kombinují měkkost hluboce frézovaných putterů s rovnoměrností a zpětnou vazbou moderních středně hluboce frézovaných modelů. Ve vzájemné kombinaci vytvářejí pocit inspirovaný turnajem.


Zatížení Puttery B3 Triple Black Design LTD jsou dokonale vyvážené a jsou také vybaveny závažími na patu a špičku pro přesné přizpůsobení v továrně. Model Catalina se dodává se závažími z nerezové oceli o hmotnosti 10, 15 a 20 gramů. U ostatních modelů se používají těžší wolframová závaží o hmotnosti 30, 35 a 40 gramů. Jsou přizpůsobena odpovídajícím délkám putterů 33, 34 a 35 palců. Loft je u všech modelů 3,5° a lie angle je 70°.


Příslušenství Každý putter B3 Triple Black Design LTD je vybaven černým gripem Pistolini Plus a vlastním obalem hole. Bezstupňový ocelový shaft Tour Black je navíc ozdoben speciálně navrženou sériovou páskou na shaft.

Podrobnosti o produktu

Scotty Cameron Catalina - 3B Triple Black

Číslo položky:

  • 55962308
Značka

Scotty Cameron

Scotty Cameron za nízké skóre

Svět putterů se v posledních letech výrazně změnil. Klasické puttery Anser od firmy Ping, které byly po dlouhou dobu vzorem pro výrobce putterů Titleist nebo Odyssey, jsou již minulostí. Nové puttery, stejně jako golfové puttery Scotty Cameron, nabízejí nepřeberné množství designů, barev a materiálů. Proto je značka putterů Scotty Cameron, která dnes patří do divize putterů průmyslového giganta Titleist, stále velmi ceněná mezi golfisty.

Scotty Cameron - důležitá je funkčnost

Puttery jsou vždy záležitostí srdce a citu. Jsou hráči, kteří používají putter, například ze série Scotty Cameron, již léta a nikdy nepřemýšlejí o koupi nového. Jiní hráči - ti experimentálnější - naopak mění putter při každé příležitosti. Nakonec je však první volbou putter značky Scotty Cameron. Protože úspěch při hře s takovým putterem jim dává za pravdu.
Scotty Cameron - vždy pastva pro oči

Golfové puttery Scotty Cameron, které najdete v široké nabídce v Golf House, zaujmou svou nadčasovou přesností. Estetika a výkon jsou bezkonkurenční. Úspěšný příběh Scottyho Camerona začal v roce 1992 v kalifornském Glendale s deklarovaným cílem vyrábět ty nejlepší puttery pro nejlepší golfisty na světě. Průlom přišel v roce 1993 na Masters v Augustě. Během Players Championship v roce 1994 otevřel Titleist velký zájem o Scottyho Camerona a začala úspěšná spolupráce.

Chcete se o Scotty Cameron dozvědět více?

na stránku značky Scotty Cameron

Bestsellery

Big Max Dri Lite Prime černá Big Max Dri Lite Prime černá
Big Max Dri Lite Prime cartbag
9 199,00 Kč
k dispozici v: Univerzální velikost
Callaway Pás černá Callaway Pás černá
Callaway Pásek
999,00 Kč
k dispozici v: Univerzální velikost
Chladicí ručník námořnická modrá
Chladicí ručník
249,00 Kč
k dispozici v: Univerzální velikost
Callaway Čepice Beanie černá
Callaway Čepice Beanie
649,00 Kč
k dispozici v: Univerzální velikost

Mohlo by se vám také líbit

Naposledy zobrazené

Naše novinky

Titleist GT 3 Hzd černá Grafit, Stiff Titleist GT 3 Hzd černá Grafit, Stiff
NEW
Titleist Driver GT 3 Hzd black
17 599,00 Kč
k dispozici v: 9.0°
Adidas W JL3 DRESS Šaty s polovičním rukávem černá Adidas W JL3 DRESS Šaty s polovičním rukávem černá
NEW
Adidas W JL3 Šaty s dlouhým rukávem
3 499,00 Kč
k dispozici v: S L
J.Lindeberg Tričko s dlouhým rukávem Ada oranžová
NEW
J.Lindeberg Tričko s dlouhým rukávem Ada
1 199,00 Kč
k dispozici v: XS S M L XL
Callaway Pás černá Callaway Pás černá
Callaway Pásek
999,00 Kč
k dispozici v: Univerzální velikost